De er lette at lave, de kan pyntes på mange sjove måder og laves i alverdens farver. De kan også laves nogle dage i forvejen, lægges i fryseren, de skal bare tages op aftenen før, så de kan nå at tø op. Pynt dem kort inden de skal severes.
En af mine ynglings cupecakes er vanilje cupecukes. Jeg lavede dem sidst til min venindes fødselsdag i pink. Det er dem der er billede af.

Ingredienser:
4 dl hvedemel
3 dl sukker
½ tsk salt
100 g smør, ved stuetemperatur
2 dl mælk
2 æg
2 tsk vaniljesukker
Frugtfarve
Tænd ovnen på 175○.
Kom 50 g af det bløde smør i en skål og sigt mel, sukker, bagepulver og salt ned i den.
Hæld 1 dl mælk i og rør det til en jævn dej.
Smelt resten af smørret.
Pisk resten af mælken sammen med æg, vaniljesukker og det smeltet smør i en anden skål.
Rør æggemassen sammen med melblandingen.
Bland frugtfarven i.
Fyld dejen i muffin forme.
Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter.
Sæt dem på en rist så de kan køle af før de skal pyntes eller fryset ned.

Ingredienser:
2 dl cremefraiche
2 tsk vaniljesukker
½ dl flormelis
(Frugtfarve)
Pisk alle ingredienser sammen til en fast creme.
Bland evt. noget frugtfarve i.
Sprøjt eller smør cremen over cremen over hver cupecake inden severing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar